Kissanpäivät PetVillassa

Kissat kertovat tyytyväisyytensä. Tarjoamme kissanpäivät PetVillassa kehräystakuulla.

Kissojen loma

Kissoille on yläkerrassa omat viihtyisät yksiöt, jonne on rakennettu kiipeily- ja nukkumamahdollisuuksia. Kissojen kanssa vietetään myös aikaa, leikitetään ja rapsutetaan. Rohkeimmat vieraat pääsevät omalle leikkialueelle leikkimään saalistusleikkejä sekä kiipeilemään.

Sitoutuneet hoitajat

Lemmikkihotelli PetVilla on sitoutunut tarjoamaan korkea tasoista hoitoa ja aktiviteettia koirille ja kissoille. Kaikkia koiria ja kissoja hoidetaan kuin ne olisivat omia lemmikkejämme.

PetVillan hoitajat ovat koulutettuja, vastuuntuntoisia ja omistautuneita sekä eläinten hyvinvoinnista kiinnostuneita. Meille on tärkeää, että jokainen vierailija nauttii turvallisesta, hauskasta ja rentouttavasta lomasta.

Omat yksiöt kissoille

Kissojen tilat ovat yläkerrassa omassa rauhassa. Kissojen lomaan kuuluu oma yksiö, jossa on mahdollisuus kiipeillä ja piiloutua.

Nukkumatilojen petivaatteet vaihdetaan puhtaisiin jokaisen vierailijan vaihtuessa. Kissan hiekkalaatikot puhdistetaan aamuin ja illoin. Saman perheen lemmikit majoittuvat samassa huoneessa. Lemmikkihotellissa on myös perhehuone, jonne voivat majoittua saman perheen useampikin lemmikki

Monipuoliset aktiviteetit

Kissojen päiväohjelmaan kuuluu säännölliset ruokailut, leikittelyä ja huolenpitoa. Rohkeimmat vieraat pääsevät leikkialueeseen leikkimään saalistusleikkejä ja kiipeilemään.

PetVillassa on myös käytössä kissoille tarkoitettuja erilaisia aktivointileluja, joiden kanssa aika ei varmasti tule pitkäksi.

Säännöllinen päivärytmi ja ruokailut

PetVillassa kissojen hemmotteluun kuuluu päivittäiset silitykset ja rapsutukset sekä kissan huomiointi.

Kaikki kissat eivät pidä käsittelystä, tällöin annamme kissasi olla rauhassa, jotta loma olisi kissallesi mahdollisimman stressitöntä.

Herkuista pitävälle kissalle voi ostaa kissan herkkutikkuja, joita voimme antaa kissallesi herkutteluun omistajan toiveiden mukaisesti.

Varaa lemmikkisi loma tänään!

Anna lemmikillesi arvoisensa loma PetVilla Lemmikkihotellissa.