Talon säännöt

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin talon käytännöistä sekä säännöistä.

Varaus- ja maksukäytännöt

Aukioloajat

Tavalliset vastaanottoajat ovat joka päivä:

klo 7:30 – 9
klo 11 -13
klo 17 – 20:30

Lemmikkihotellin asukkaat lepäävät klo 9 – 11 sekä klo 13 – 17.

Varaukset

Varauksen voi tehdä puhelimitse, sähköpostilla tai lähettämällä verkkosivujen kautta varauspyyntölomakkeen.

Hinnat

Kaikki hinnat näkyvät hinnastossa. Lemmikistä veloitetaan tulopäivän ensimmäisestä päivästä lähtien riippumatta mihin aikaan kirjaudutaan sisään. Lähtöselvityspäivä on ilmainen, jos lemmikki noudetaan klo 9 mennessä.

Maksutavat

Hyväksymme käteismaksut sekä korttimaksut.

Peruutukset

Peruutukset viimeistään 3 päivää ennen varattua aikaa, muutoin veloitus 30 % loman hinnasta. Sesonkiaikoina peruutukset 14 päivää ennen varattua aikaa, muutoin veloitus 30 % loman hinnasta. Sesonkiaikamme ovat: kesäkuu-elokuu, Satakunnan/Pirkanmaan alueen koulujen syys- ja talviloma-ajat sekä joululoma 19.12.-6.1.

Palvelut

Ruoka

Lemmikkihotellin hoitohintaan ei sisälly lemmikin ruokaa. Lemmikkihotelli käyttää Pure Natural kuivaruokaa, jota on mahdollista ostaa lemmikille lisämaksusta 5 /päivä/koira yli 30kg, 4 €/päivä/koira alle 30kg ja 3 /päivä/kissa.

Hemmotteluohjelma

Lemmikkihotellin palveluun kuuluu päivittäinen leikkiaika normaalina palveluna kaikille koirille. Lisätoimintoja on saatavilla, katso hoitosopimus. Kissojen leikkiaika on sovittavissa, koska kaikki kissat eivät pidä käsittelystä. Jos sinulla on kissa, joka rakastaa leikkimistä ja silityksiä, nämä istunnot voidaan sopia.

Vuodevaatteet ja lemmikin omat tavarat

Lemmikkihotelli tarjoaa jokaiselle lemmikille puhtaat ja mukavat vuoteet ja erilaisia turvallisia leluja.

Hoitoon voi tuoda mukanaan oman pedin, lempilelun tai pienen muistutuksen omistajasta esimerkiksi vanhan T-paidan.

Pesupalvelu

Koirat viettävät aikaa temmeltäen ja leikkien toisten koirien kanssa ja sen seurauksena ne likaantuvat. Jos haluat varmistaa, että koirasi palaa kotiin näyttäen ja tuoksuen hyvältä, lemmikkihotelli tarjoaa pesupalvelua hintaan 35 pienille koirille ja 40 suurille koirille (hinta perustuu lemmikkihotellin arvioon lemmikin koosta).

Terveys ja turvallisuus

Turvallinen liikkuminen

Lemmikkisi turvallisuus on tärkeää, joten kaikki lemmikit on pidettävä hihnassa tai kantolaitteessa liikkuessanne Lemmikkihotelli PetVillan tiloissa ja alueella.

Pidäthän lemmikkisi autossa kunnes henkilökunta on vastaanottamassa teitä.

Terveydenhuolto

Lemmikkisi terveys ja turvallisuus on meille tärkeää, joten jos lemmikkisi sairastuu tai loukkaantuu hoidon aikana, lemmikkihotellilla on oikeus viedä eläin eläinlääkäriin. Kaikki eläinlääkärikustannukset matkoineen maksaa lemmikin omistaja, kuten hoitosopimuksessa on mainittu.

Lääkitseminen

Hoitotoimenpiteet (esim. korvien tai muun hoidettavan alueen puhdistaminen) sekä vaikeasti annettavissa oleva lääkitys 5 €/vrk.

Lemmikkihotelli hyväksyy vain lääkityksen, joka on merkitty lääkemääräyksenä kyseenomaiselle eläimelle. Lääkkeitä, joilla ei ole selkeää pakkauksessa näkyvää etikettiä ei voida hyväksyä eikä antaa.

Hoitoonottamisesta kieltäytyminen

Lemmikkihotelli PetVillalla on oikeus kieltäytyä ottamasta vastaan lemmikkieläintä, jolla ei ole näyttää rokotustodisteita tai joka osoittaa merkkejä tarttuvasta tilasta tai osoittaa aggressiivista käyttäytymistä.

Käytännön syistä johtuen emme hyväksy leikkaamattomia kissoja.

Emme voi myöskään ottaa vastaan narttukoiraa, jolla on juoksut, koska se aiheuttaisi ylimääräistä stressiä hoidossa oleville uroskoirille.

Rokotukset ja lääkitys

Koirien rokotukset

Koiralla tulee olla rokotustodistus (rokotuskirja tai lemmikkieläinpassi), johon on merkitty rokotteen viimeinen voimassaolopäivä, koiran tunnistetiedot ja edelliset rokotukset. Omistajan vastuulla on varmistaa, että rokotustodistus on mukana saapumispäivänä.

Aikuisen koiran rokotukset:


Penikkatautirokotus

Koira on saanut vähintään kaksi penikkatautirokotusta ja jälkimmäisestä, eli tehosterokotuksesta on kulunut vähintään 7 vuorokautta. Vuoden iässä tai sen jälkeen annetut seuraavat tehosteet ovat voimassa rokotteen valmisteyhteenvedon mukaisesti.


Raivotautirokotus (rabies)

Koira on saanut vähintään yhden raivotautirokotuksen, josta on kulunut vähintään 7 vuorokautta. Vuoden iässä tai sen jälkeen annetut seuraavat rokotteet ovat voimassa rokotteen valmisteyhteenvedon mukaisesti.


Kennelyskärokotus

Suosittelemme kennelyskärokotuksen ottamista vuosittain.

 

Pennun rokotukset:

Penikkatautirokote

Koira on saanut vähintään kaksi penikkatautirokotusta ja jälkimmäisestä, eli tehosterokotuksesta on kulunut vähintään 7 vuorokautta. Alle vuoden iässä koiralle annettu tehoste on voimassa yhden vuoden.
Raivotautirokote (rabies): Koira on saanut vähintään yhden raivotautirokotuksen, josta on kulunut vähintään 7 vuorokautta. Alle vuoden ikäiselle koiralle annettu rokote on voimassa yhden vuoden.

Vanhentuneen rokotuksen uusiminen:

Jos koiran rokotus on vanhentunut, tulee rokotus kaikissa tapauksissa uusia vähintään 7 vrk ennen hoitoon tuloa. Kennelyskärokotus kannattaa uusia noin vuoden välein.

Tartuntatauteihin liittyvät määräykset:

Jos koira sairastuu penikkatautiin, tarttuvaan maksatulehdukseen, kennelyskään tms. tarttuvaan hengitystieinfektioon, parvovirusripuliin tms. tarttuvaan mahasuolikanavan tulehdukseen, koira ei saa olla hoidossa ennen kuin se on ollut vähintään kaksi viikkoa oireeton. Sama rajoitus koskee myös saman talouden oireettomia koiria.

Kissojen rokotukset

Kissalla on oltava eläinlääkärin merkinnän mukaan voimassaoleva kissarutto- ja nuharokotus (herpes ja calici).

Tehosterokotteet pitää olla saatuna viimeistään 7 päivää ennen hoitoon tuloa. Rokotteen voimassaoloajan pitää olla merkittynä eläinlääkärin toimesta kissan lemmikkieläinpassiin tai rokotustodistukseen. Omistajan vastuulla on varmistaa, että rokotustodistus on mukana saapumispäivänä.

Mato- ja ulkoloislääkitys

Kaikille lemmikeille suositellaan mato- ja ulkoloishoitoa enintään 1 kuukausi ennen saapumista. Kaikilla hoitoon tulevilla lemmikeillä, joilla havaitaan olevan kirppuja tai matoja, annetaan hoitoa omistajan kustannuksella.