Koirien huoneet

Turvallinen ja kodikas paikka lemmikkisi lepohetkelle.

Koirien huoneet

Viihtyisien huoneiden suunnittelussa olemme ottaneet huomioon myös käytännöillisyyden sekä turvallisuuden.

Rauhallisuus

PetVillassa jokainen koira saa käyttöönsä oman, rauhallisen yksiönsä. Koirien yksiöt on sijoiteltu koirien kokojen mukaan siten, että pienet ja suuret koirat ovat omissa tiloissaan.

Viihtyisyys

Koirien huoneet on sisustettu kodinomaisesti, jotta voimme taata lemmikeillenne maksimaalisen viihtyvyyden tiloissamme. Jokaiselle lemmikille on lisäksi puhtaat ja mukavat vuoteet sekä kattava valikoima turvallisiksi todettuja leluja.

Turvallisuus

Huolellinen tilasuunnittelu, oikeat materiaalivalinnat, sekä palo- ja liiketunnistimella varusteltu langaton hälytinjärjestelmä takaavat koirille turvalliset olosuhteet.

Koirien hoitopalvelut PetVillassa

Koirien loma

Koirien hoitopalveluun kuuluu säännöllinen lenkitys ja- ruokailu, huolenpitoa, hemmottelua ja aktiviteettia. Vierailijoilla on oma viihtyisä yksiö, jossa voi levätä. Hoitolaiset saavat viettää päivän aikana aikaa hoitajan kanssa joko pienissä ryhmissä tai erikseen. Hoitolan sisätiloissa leikkipaikka, jossa järjestetään aktivointipelejä ja- tehtäviä koirille.

Koirien päivähoito

Lemmikkihotelli PetVillan päivähoito tarjoaa ratkaisun lemmikinomistajille, esim. joilla on pitkä työmatka, lemmikki kärsii eroahdistuksesta, pentu, jota ei voi jättää pitkiksi ajoiksi yksin. Koirasi voi viettää päivän päivähoidossa leikkien ja nauttia hoitajan seurasta.