Anna koirasi nauttia

Koirien loma on erinomainen ratkaisu lemmikkien omistajille, jotka tarvitsevat turvallisen ja laadukkaan hoitopaikan lemmikilleen esim. lomamatkan ajaksi tai oman sairauden aikana.

Koirien loma

Koirien hoitopalveluun kuuluu säännöllinen lenkitys ja- ruokailu, huolenpitoa, hemmottelua ja aktiviteettia. Vierailijoilla on oma viihtyisä yksiö, jossa voi levätä. Hoitolaiset saavat viettää päivän aikana aikaa hoitajan kanssa joko pienissä ryhmissä tai erikseen. Hoitolan sisätiloissa leikkipaikka, jossa järjestetään aktivointipelejä ja- tehtäviä koirille.

Sitoutuneet hoitajat

Lemmikkihotelli PetVilla on sitoutunut tarjoamaan korkea tasoista hoitoa ja aktiviteettia koirille ja kissoille. Kaikkia koiria ja kissoja hoidetaan kuin ne olisivat omia lemmikkejämme. PetVillan hoitajat ovat vastuuntuntoisia ja omistautuneita sekä eläinten hyvinvoinnista kiinnostuneita. Meille on tärkeää, että jokainen vierailija nauttii turvallisesta, hauskasta ja rentouttavasta lomasta.

Laadukkaat tilat

Lemmikkien viihtyisyys on meille tärkeää, siksi myös tilat on suunniteltu laadukkaista materiaaleista, joiden puhdistettavuuteen on kiinnitetty huomiota. Alakerrassa sijaitsevat koirien tilat, jossa on koirien huoneiden lisäksi vastaanottotila, leikkitilaa sekä pesutilat.

Lemmikkihotellissa on erotettu toisistaan isojen koirien ja pienten koirien tilat. Isojen koirien yksiöt ovat 3-4 neliömetrin kokoisia ja pienten koirien 2-3 neliömetrin kokoisia, jokaisella vierailijalla on omat puhtaat pedit. Vierailijan vaihtuessa, huoneet siivotaan ja petivaatteet vaihdetaan puhtaisiin. Saman perheen lemmikit majoittuvat samassa huoneessa.

Lemmikkihotellissa on myös perhehuone, jonne voivat majoittua saman perheen useampikin lemmikki. Tarjoamme myös kolme isoa aidattua ulkoilutilaa, joiden pohjana on käytetty kuorikatetta. Ulkoilutilat on suunniteltu siten, että koirat voivat olla omassa rauhassaan tai temmeltää saman luontoisten koirien kanssa, mikäli omistajan kanssa on sovittu, että oma lemmikki voi olla muiden koirien kanssa.

Aktiviteetteja

Päiväohjelmaan kuuluu kolme ulkoilulenkkiä, joiden pituus vaihtelee eri koirien tarpeiden mukaan.

Hoitolaiset pääsevät myös lyhyelle lenkille ennen nukkumaan menoa, jotta kaikki voivat nukkua levolliset yöunet. Jokaisen koiran luonne ja ikä otetaan huomioon. Koirat rakastavat aktiivista ohjelmaa, erilaisten älytehtävien ratkomista tai muiden kavereiden kanssa leikkimistä.

Aktiviteettiohjelmaan kuuluu etsintäleikit, agilitytehtävät, pallopelit, erilaiset aktivointilelut. Niille joille riittää rauhallisempi ohjelma saavat jaloitella hoitolan tiloissa ja seurailla hoitajan tekemisiä. Iäkkäämpien koirien tarpeet otetaan omistajien toiveiden mukaisesti huomioon.

Hemmotteluja

PetVillassa koirien hemmotteluun kuuluu päivittäiset silitykset ja rapsutukset sekä koiran huomiointi.

Lisäksi voit hemmotella koiraasi valikoimastamme löytyvillä kana- tai jauhelihariisitäytteisillä kongeilla. Kongien täyte on pakastettu, joten ne tarjoavat koirallesi mielekästä tekemistä pitkäksi aikaa.

Lisäksi valikoimaamme kuuluu koiran jogurttijäätelöherkku, joka sisältää maapähkinävoita, luonnonjogurttia ja banaania. Se on maittava herkkupala koirasi iloksi.

Varaa lemmikkisi loma tänään!

Anna lemmikillesi arvoisensa loma PetVilla Lemmikkihotellissa.